Ana Sayfa Güncel Hasbahçe’nin 15.yıl sevinci

Hasbahçe’nin 15.yıl sevinci

Bursa’nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Hasbahçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kuruluşunun 15. Yılını kutladı.

2010 yılında Türkan Zorlu ve yakın dostlarının girişimleriyle kurulan Hasbahçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 15 yaşında. Dernek başkanı Sibel Toygun ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde Altınceylan’da düzenlenen toplantıya üyeler ve derneğin bağışçıları katıldı. Davetin açılış konuşmasını yapan Sibel Toygun tüm katılımcılara teşekkür etti. Toygun “Büyüklerimizden aldığımız bu bayrağı daha ileriye taşımak için çalışıyoruz. Sizlerin destekleri sayesinde üniversite öğrencilerine burs veriyoruz, ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatıyoruz. “Veren en alan elden üstündür” diyerek bizlere destek oluyorsunuz. Hepinize tek tek teşekkür ederim” dedi. Sibel Toygun 15. yıl pastasını derneğin kurucu üyelerinden Şeyda Ergün ve önceki dönem başkanı Nagehan Akdemir’le birlikte kesti.

Nagehan Akdemir, Sibel Toygun, Şeyda Ergün

Handan Er

Dilek Cantürk

Deniz Cantürk

Petek Çınar

Sibel Toygun, Ayşenur Erdoğan

Kadriye Dural

Derneğin eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri 15 .yıl pastasını birlikte kesti. Hatice Altun, Şeyda Ergün, Sibel Toygun, Nagehan Akdemir, Neşe Türeyengil

Leyla Soyiç

Şirin Çopur

Tülay Kökel, Çağla Aslan, Sibel Toygun, Jülide Yıldız

Saniye Alp

Çiğdem Şen

Sibel Toygun, Selda Cengiz, Şirin Çopur, Merve Orhan

Hasbahçe’nin 15. yıl kutlaması Altınceylan’da yapıldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz