Kentimizin iş dünyasındaki etkin derneklerinden Rumelisiad, geleneksel hale gelen “Rumeli Buluşması”nın yetmiş yedincisini gerçekleştirdi.
Biz büyük bir aileyiz sloganıyla, Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye ve Balkanlar’daki sesi olmak ve onları dünyaya tanıtmak vizyonuyla yola çıkan Rumelisiad, geleneksel hale getirdiği Rumeli Buluşmaları’nın yetmiş yedincisini gerçekleştirdi. Almira Otel’deki toplantı derneğin çalışmalarının tanıtıldığı barkovizyon sunumuyla başladı. Sunumun ardından söz alan başkan Ömer Kumova, RUMELİSİAD’ı her platformda en iyi şekilde temsil etmek çalıştıklarını söyledi. “Rumeli Buluşması”nda alanında uzman isimleri üyeleriyle bir araya getirdiklerini söyleyen Kumova konuşmasının ardından yeni üyelere rozetlerini taktı, gecenin sponsorlarına plaket verdi.
Aile şirketleri konuşuldu
Gecede “Aile şirketlerinde kurumsallaşma ve yeni kuşak yönetimi başlığı altında” bir seminer düzenlendi. Capital, Ekonomist, CEO LIFE ve Startup dergileri yayın direktörü Rauf Ateş ve Ekonomist Dergisi yayın yönetmeni Talat Yeşiloğlu’nun konuk olduğu semineri dernek genel sekreteri Ferdi Yılmaz yönetti. Aile anayasası, kurumsallaşarak büyümek ve kurumsal yönetime geçerek sürdürülebilirliği sağlamak gibi konuların konuşulduğu seminer üyelerin sorularıyla interaktif bir şekilde devam etti.